ŠC Višnjik otvara terene za individualne aktivnosti; Evo što vam je na raspolaganju

Športski centar Višnjik u skladu s preporukama i mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od ponedjeljka, 4. svibnja 2020. bit će otvoren za sve korisnike i posjetitelje koji će se INDIVIDUALNO moći koristiti dijelom sportske i rekreacijske infrastrukture na otvorenim terenima.

– Slijedeći sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH-e, donesenih s primarnim ciljem sprječavanja i širenja zaraze koronavirusom (COVID 19), time i zaštite općeg zdravlja svekolikog građanstva, nakon niza tjedana ŠC Višnjik otvorit će dio infrastrukture koja je smještena na otvorenim terenima. U skladu s preporukama vodit će se računa o nužnoj dezinfekciji, te svim drugim mjerama kako bi se individualne sportske i rekreacijske aktivnosti naših posjetitelja i korisnika održavale na najvišem mogućem higijenskom stupnju uz pridržavanje socijalne distance. Stoga molimo sve svoje posjetitelje i korisnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i na taj način doprinesu zaštiti i svoga i općega zdravlja. Otvaranje svih dvorana, te bazena, uslijedit će u trenutku kad u najvećoj mogućoj mjeri bude moguća zaštita zdravlja svih posjetitelja i korisnika – kaže Denis Karlović, direktor ŠC-a Višnjik.

Posjetiteljima i korisnicima tako će tijekom radnog vremena (vidi ovdje) ŠC-a Višnjik biti dostupni trim staza i atletska staza, teniska igrališta i sprave vanjskih teretana, kao i Dječje igralište. Tereni za sportove i igre u kojima je neizbježan kontakt, poput košarke ili nogometa, do daljega NEĆE biti dostupni.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...