Šef Ceha ugostitelja otkrio kada bi mogli proraditi klubovi i početi svadbena slavlja

Predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Joso Smolić za Media servis je rekao da većih tehničkih problema nema, ali ugostitelji ipak osjećaju manjak gostiju.

“Vikend je bio neloš, terase su bile pune, šetnice itd. Pokrenulo se to uz more do Dubrovnika, a Dubrovnik je aviodestinacija i tu je vrlo loša slika. Osim kafića se ništa nije otvorilo, a u kafićima nema dovoljno domaćeg svijeta. Što se tiče Slavonije, kontinenta, oni su uglavnom orijentirani na domaće goste, a oni su još uvijek suzdržani”, rekao je.

Svadbene proslave i noćni klubovi još uvijek su na čekanju. Smolčić smatra da će se otvoriti sredinom lipnja.

“Ja bih bio skloniji reći od 15. lipnja nadalje. Nitko još nije pustio službenu informaciju. Mi bismo voljeli da je to bilo jučer što se tiče posla, ali moramo održati ovu dobru zdravstvenu situaciju da bismo mogli raditi, a ne da se vratimo brzo nazad. Razumijemo da moramo biti strpljivi”, rekao je Smolčić.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...