Službeno; Otkazana je Ultra, organizatori odgovaraju onima koji su kupili karte

Zbog pandemije uzrokovane koronavirusom, na razočaranje brojnih obožavatelja iz cijele Europe, otkazuje se osmo izdanje popularnog festivala Ultra Europe, a datum se premješta na 9. do 11. srpnja 2021. godine.

U službenom priopćenju stoji:

‘Trenutna zdravstvena kriza u kojoj smo se našli je bez presedana i za nas nema većeg prioriteta od zdravlja, sigurnosti i fizičkog blagostanja svih naših obožavatelja, kao i svih onih koji su uključeni u produkciju i organizaciju festivala.

Kupljene ulaznice za ovogodišnje izdanje vrijedti će za Ultra Europe 2021. ili Ultra Europe 2022., ovisno o izboru, a kao dodatnu pogodnost, osigurali smo i iznos od 20 eura koji će biti dodan na festivalske narukvice za odabrano izdanje. Navedeni iznos moći će se iskoristiti za hranu, piće ili kupnju u službenoj Ultra trgovini. Osim toga, omogućili smo i promjenu imena za one koji svoje ulaznice žele prepustiti nekom drugom.

Za sve one koji ne žele iskoristiti kupljenu ulaznicu za jedno od dva iduća festivalska izdanja ili iskoristiti mogućnost zamjene, osigurali smo povrat sredstava. Više informacija oko odabira ili zamjene kupljenih ulaznica, kao i povrata sredstava svim će nositeljima ulaznica stići putem emaila, a svoj će odabir trebati potvrditi zaključno s 12. srpnja 2020. godine.’

Kako su poručili organizatori, do posljednjeg su se trenutka nadali kako će se ovogodišnje izdanje održati, kao što je i planirano, no, ovo nije bila situacija da postupe drugačije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...