Stožer; 6 novooboljelih, Božinović najavio da s radom kreću autoškole!

U Hrvatskoj je 6 novooboljelih.

Ukupno, to je 2.125. Ukupno smo testirali 41.930 osoba, u zadnja 24 sata njih 877. Hospitaliziranih je 9 manje. 195 nalazi ih se u bolnicama, od čega je 13 na respiratoru. Ukupno ozdravljenih je 1.641, 40 novih od jučer. Jedna je osoba preminula u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, kazala je Maja Grba Bujević.

Preminula žena bila je 1949. godište i imala je niz kroničnih bolesti.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović kazao kako će kako će se danas, zbog povoljn e epidemiološke situacije, donijeti dvije odluke koje se odnose na daljnja popuštanja mjera.

Jedno je da ćemo omogućiti rad autoškola budući da su spremne propruke i bit će objavljene danas. Stavlja se izvan snage odluka o kućnoj izolaciji i karanteni za vozače međunarodnog transporta i u tom će se smislu izraditi posebne preporuke, kazao je Božinović.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...