Stožer; Jahte veće od 24 metra smiju u nautičke luke, o studentima se ne zna još ništa

Na današnjoj konferenciji Nacionalnog stožera Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova, obznanio je novu odluku Stožera.

Ja bih vas želio upoznati s još jednom odlukom koju smo donijeli, a koja se odnosi na dopuštanje uplovljavanja jahtama duljine trupa većeg od 24 metra u luke nautičkog turizma ili luke otvorene za javni promet te na sve brodove i jahte duljine trupa većeg od 24 metra koje uplovljavaju u brodogradilišta radi remonta ili popravka, rekao je.

Krunoslav Capak upitan je što je sa studentima koji ne studiraju u svojem gradu, a vježbe im počinje drugi tjedan.

Sveučilišta su vlasnici studentskih domova, odande bi trebali odgovoriti na to pitanje. Mi smo dali preporuke za studentske domove koja i dalje vrijede. Ne znam kako će to biti organizirano. Dali smo epidemiološki okvir pod kakvim uvjetima bi se vježbe mogle organizirati, rekao je Capak.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...