Stradali supružnici, očevid pokazao; Vozač je iz nepoznatog razloga skrenuo na suprotnu stranu…

Dežurni županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, Postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila jutros u 9.30 sati na Županijskoj cesti 6007, 12.-tom kilometru ceste Zadar-Ražanac.

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (1942.) osobnog vozila marke Hyundai Accent upravljao tim vozilom iz Ražanca prema Zadru i zbog, za sada neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotnu stranu kolnika te udario u stablo pored kolnika. Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač osobnog vozila i supruga vozača (1947.) kao suvozačica, dok je treća osoba koja je kao putnik bila na stražnjem sjedalu zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Nakon provedenog očevida, županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...