na predjelu mazija

Stradali supružnici, očevid pokazao; Vozač je iz nepoznatog razloga skrenuo na suprotnu stranu…

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Dežurni županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, Postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila jutros u 9.30 sati na Županijskoj cesti 6007, 12.-tom kilometru ceste Zadar-Ražanac.

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (1942.) osobnog vozila marke Hyundai Accent upravljao tim vozilom iz Ražanca prema Zadru i zbog, za sada neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotnu stranu kolnika te udario u stablo pored kolnika. Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač osobnog vozila i supruga vozača (1947.) kao suvozačica, dok je treća osoba koja je kao putnik bila na stražnjem sjedalu zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Nakon provedenog očevida, županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar