Studenti se mogu vratiti u dom, zadarsko Sveučilište objavilo uvjete

Sa zadarskog Sveučilišta stigla je obavijest studentima – korisnicima Studentskog doma.

Sukladno Mjerama Vlade Republike Hrvatske, kojima se omogućava održavanje dijela nastave koji uključuje provođenje laboratorijskih vježbi ili prakse na visokim učilištima, dozvoljava se povratak studentima, korisnicima Studentskog doma Sveučilišta u Zadru.

Uvjeti povratka u Studentski dom:

1. Prije povratka u Studentski dom potrebno se prethodno najaviti voditeljici Studentskog doma na e-mail: [email protected] dogovoriti vrijeme povratka.

2. Povratak u Studentski dom moguć je samo uz potpisanu Izjavu o zdravstvenom stanju kojom stanar dokazuje da nije pod mjerama samoizolacije niti da trenutno pokazuje znakove respiratorne infekcije – povišena temperatura, suhi kašalj, kratki dah. Izjava se potpisuje na porti/recepciji Studentskog doma.

3. Sukladno odluci Uprave za visoko obrazovanje MZO-a, nije dozvoljeno korištenje studentskog doma za samoizolaciju.

4. Boravak u Studentskom domu mora biti sukladan propisanim preventivnim mjerama zaštite od COVID-a-19.

5. Sukladno novim informacijama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, studenti više ne moraju imati e-propusnicu prilikom dolaska u Studentski dom.

Ovaj naputak potrebno je poštivati i u slučajevima kada student dolazi po osobne stvari te se ne planira zadržavati u Studentskome domu.”

Ujedno, sa Sveučilišta pozivaju studente da uvažavaju dogovorene termine povratka u Dom kako se ne bi stvarale gužve.

“Ukoliko student dođe ranije od dogovorenog vremena, molimo da pričeka izvan objekta, odnosno da ne ulazi u Dom. Ako student zakasni na dogovoreni termin treba se javiti na e-mail: [email protected] radi dogovora novog termina useljenja”, stoji u obavijesti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...