Svjedok tragedije; “Jedan mladić je isplivao i tek je uspio reći: ‘Još ih je troje u autu'”

Mnoštvo Zadrana, ali i mještana sela iz kojeg su stradali od jutros dolaze na mjesto tragedije, na Liburnsku obalu i svi se pitaju što se dogodilo, odnosno kako je došlo do teške prometne nesreće u centru Zadra u kojoj su poginula dvojica mladića. Očevidac, koji je tom trenutku bio tik uz mjesto gdje je automobil sletio u more za večernji.hr. je ispričao što se dogodilo.

“U jednom trenutku začuo se udarac i to u stup javne rasvjete. Audi je ostao bez gume i automobil je samo klizio prema moru. Ja sam taman završio s ribarenjem kada je automobil proletio pored mene i udario u moj bicikl. Nije me bilo strah za mene, već mi je bilo žao te djece.

Auto je brzo potonuo u ovu dubinu i crno more i ja nisam vidio da je netko skočio da im pomogne, a i teško bi im netko tko nije ronioc uspio pomoći jer je jako duboku i crno, odnosno ne vidi se ništa. Vidio sam mladića koji je isplivao i pitao sam ga što se dogodilo i koliko ih je još unutra. Bio je uplašen i tek je uspio reći: ‘Još ih je troje u autu’. Netko mu je dao ruku i nisam ga više vidio”, rekao je očevidac tragedije dodajući kako je u velikom šoku i kako nije uspio zaspati do pet sati i da izražava sućut obiteljima stradalih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...