Alexander Zverev igrat će na zadarskom Adria Touru

Njemački tenisač Alexander Zverev igrat će na Adria Touru koji se od 19. do 21. lipnja održava na zadarskom ŠC Višnjik, objavili su u nedjelju organizatori.

Sedmi igrač svijeta tako će se pridružiti Novaku Đokoviću, Marinu Čiliću i Borni Ćoriću na teniskom megaspektaklu idućeg vikenda. Organizator humanitarno-sportskog Adria Toura upravo je Novak Đoković, a suorganizator turnira u Zadru Hrvatski teniski savez.

“Nadam se da me Alexander Zverev može nadmašiti”, izjavio je Đoković nakon što ga je Nijemac pobijedio u Finalu ATP-a 2018. Iako su mu samo 23 godine, Zvereva već sada brojni ljubitelji tenisa, ali i njegovi kolege, vide kao budući svjetski broj jedan.

Uz Finale ATP-a, Zverev je vlasnik još deset titula, a među njima su tri Mastersa. Zadarska publika moći će uživo vidjeti njegov bekhend koji se smatra jednim od najboljih u svjetskom tenisu te agresivan stil igre koji odlikuje ovog 198 cm visokog tenisača.

Adria Tour počinje u petak svečanim otvaranjem u 17,00 sati, a zatim slijede egzibicija Novaka Đokovića i zvijezda Toura (17,30 sati) te ždrijeb u 19,00 sati. Subotnji teniski program počinje u 12,00 sati egzibicijskim mečom Donne Vekić i Olge Danilović, a nastavlja se prvim dijelom programa koji počinje u 14,00 sati i drugim s početkom u 19,00 sati. Nedjeljni tenis počinje u 14,00 sati, dok su finalni susreti na rasporedu u 20,00 sati.

Adria Tour nastao je na inicijativu Novaka Đokovića kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te od utorka na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Ulaznica za Adria Tour kupljena za 19. lipnja vrijedi i za koncert Gibonnija, ulaznica za turnir kupljena za 20. lipnja vrijedi i za koncert Petra Graše dok ulaznica za turnir kupljena za 21. lipnja vrijedi i za koncert gosta iznenađenja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...