Biogradski stožer: “Molimo građane da ne šire dezinformacije u vezi koronavirusa i ne stvaraju nepotrebnu paniku”

Iako je Zadarska županija već neko vrijeme “corona free”, čini se da su se u Biogradu pojavile glasine o novooboljelima, a oglasio se i Stožer civilne zaštite Grada Biograda:

“Ovim putem informiramo građane Grada Biograda na Moru da trenutno nema osoba pozitivnih na korona virus na području Grada Biograda na Moru. Situacija sa korona virusom u Gradu Biogradu na Moru je trenutno stabilna kao i do sada.

Pošto je započela turistička sezona u gradu Biogradu na Moru i očekujemo dolazak većeg broja gostiju iz drugih država u narednim tjednima, pozivamo sve građane da se i dalje ponašaju odgovorno (držanje fizičkog razmaka, redovito pranje ruku i nošenje maski).

Molimo građane da ne šire dezinformacije u vezi korona virusa i time čine nepotrebnu paniku, jer to može biti kažnjivo.

Članovi Stožera civilne zaštite Grada Biograda na Moru kao i ostale relevantne službe su u pripravnosti, kao i do sada, 24 sata na dan.

Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumnom ponašanju i postupanju, te još jednom pozivamo sve građane Grada Biograda na Moru da se i dalje pridržavaju svih uputa i preporuka nadležnih službi jer jedino takvim ponašanjem i postupanjem možemo zaštititi svoje bližnje, starije osobe i ostale”, poručuju iz Stožera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...