Boris Becker: “Tulumarenje i košarka im nisu trebali, ali Novak je imao najbolje namjere”

Novak Đoković je danima na meti oštrih kritika za organizaciju i ponašanju na Adria Touru koji je otkazan prošlog tjedna nakon što se među igračima proširio koronavirus.

No ima i onih sportaša koji su podržali prvog tenisača svijeta. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović javio se objavom na Instagramu.

“Žao mi je zbog svega što se trenutačno dešava Novaku. Znam da je iza svega bila najbolja namjera, kao i u svemu što je u životu radio. Nemojmo dozvoliti da zaboravimo koliko je pružio navijačima širom svijeta, a posebno našem narodu. Novače, inspiracija si za mnoge i tako će biti uvijek”, napisao je između ostalog Bogdanović.

Na njegovu poruku emotikonima podrške odgovorili su Luka Dončić i Nikola Jokić, a cijelu situaciju komentirao je i Đokovićev bivši trener Boris Becker.

“Želim obraniti Novaka. Smatram da su kritike na njegov račun nepoštene i pretjerane. Novak je u najboljoj namjeri organizirao turnir i razlog je bio plemenit. Slažem se da im tulumarenje i košarka nisu trebali, ali razumijmo to. I ja sam imao 30 godina i volio sam uživati kad se vidim s prijateljima. Ne opravdavam što su napravili, ali razumijem. Nadam se da će se svi zaraženi brzo oporaviti i da će se tenis vratiti”, rekao je Becker, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...