Boris ispričao sve o razvodu: “Da je sve bilo super, do njega ne bi došlo”

Glazbenik Boris Rogoznica ekskluzivni intervju odlučio je dati upravo RTL Exkluzivu i prvi put progovoriti o bračnom krahu od Doris Pinčić Rogoznice. Kako izgleda njegov novi početak i što je naučio iz svega što je dosad prošao, podijelio je s Anom Miščević na snimanju novog spota.

Boris tvrdi kako su i on i Doris odlično te kaže kako je period kada njih dvoje nisu bili u dobrim odnosima iza njih. Sada su spremni za daljnje samostalne živote i sve su posložili.

“Bit ću iskren, taj jedan period kad nismo bili najbolje je iza nas tako da kad je već moralo doći, što smo sami priželjkivali da dođe, došlo je u najbolji mogući trenutak. Kad smo spremni, kad smo sretni, kad smo sve posložili”, kazao je.

Za ničim ne žali

Boris tvrdi kako su on i Doris ostali u dobrim odnosima.

“Da je sve bilo super, do njega ne bi došlo. U ovom slučaju razvod ne promatramo kao nešto negativno, već upravo suprotno… Najmanji problem je bio djeci reći. Naša djeca su sretna, ispunjena, radosna da ih uopće to ne sekira, nit’ pitaju. Dok god smo mi dobro, dok se slažemo, dok smo s osmijehom, oni su sretni i uopće ih ne zanima što se događa”.

Na pitanje koji mu je najveći problem danas, odgovorio je: “Apsolutno ništa, jer sam sretan i na miru sa svim što sam napravio, za ničim ne žalim.”

Boris je istaknuo je kako su on i Doris dali sve od sebe, a razlog razvoda nije treća osoba.

“Ništa nije bilo konkretno, nikakva treća osoba, ako već to nekog interesira”, rekao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...