Čermak upravljanje Croduxa prepustio prvoj ženi nadzornog odbora zadarskog Tankerkomerca

Umirovljeni general Ivan Čermak, vlasnik tvrtke Crodux derivati dva, povukao se s mjesta predsjednika uprave, a poziciju je prepustio dosadašnjoj članici uprave Dragi Antić, doznaje Lider.

“Imam 71 godinu, vrijeme je da se povučem iz operativnih poslova i prepustim upravljanje tvrtke mlađima. Ja i dalje ostajem aktivan kada je riječ o strateškim planovima kompanije, bit ću u toku svega, a to znači da ću uvijek raditi. Ipak, mislim da je vrijeme da se odmorim od svakodnevnih aktivnosti, što znači da odlazim u nekakvu polumirovinu”, rekao je Čermak za Lider.

Nova predsjednica Uprave dugogodišnja je najbliža suradnica Ivana Čermaka. Članica uprave Crodux Plina bila je od 2012. do 2014. godine. U upravi matične kompanije je od 2013. godine.

Antić je sudjelovala i u upravljanju s kompanijama Distentusom i Crodux inženjeringom. Na čelu nadzornog odbora zadarskog Tankerkomerca je bila od Čermakovog preuzimanja te tvrtke u rujnu 2018. godine, piše Lider.

Povezane tvrtke Croduxa ostvarile su ukupno gotovo šest milijardi kuna prihoda i iskazale 139 milijuna kuna dobiti.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...