Ćiro o Adria Touru i Plenkoviću: “Ja sam ga htio i poljubiti, ali nije dao”

Miroslav Ćiro Blažević bio je gost Novog dana.

Komentirao je rukovovanje s premijerom Plenkovićem.

Nakon Adria Toura u Zadru na kojem su sudjelovale osobe zaražene koronavirusom u javnosti se puno priča o tome bi li premijer Andrej Plenković trebao otići u samoizolaciju budući da je bio u kontaktu s tenisačem Novakom Đokovićem koji je također objavio da je zaraženo Covidom-19.

Premijer je jučer tako izjavio da se rukuje samo s Ćirom Blaževićem, a on je danas u studiju N1 Televizije kazao što misli o cijeloj situaciji.

“Ja sam se s premijerom pozdravio, bio sam sretan da ga vidim, da je u formi, ali da se od toga radi bauk. Shvatio sam koliko je taj čovjek bezgrešan kad se sve to, što se rukovao sa mnom, što je otišao da se pozdravi s Đokovićem, toliko skrutinizira”, kazao je i dodao kako oporba koristi bilo kakav banalan razlog kako bi ocrnila premijera.

“Napravili smo bauk od onoga što je bilo u Zadru kako bismo ocrnili premijera. Pozdravio se s Ćirom, pa ni to nije smio. Pa ja sam ga htio poljubiti, pa nije dao da ga poljubim”, kazao je.

Komentirao je i kako se koronakriza odražava na svijet sporta. Natjecanje bez gledatelja nema smisla, kaže Ćiro Blažević jer su sportaši tu zbog publike.

“Cijeli svijet je pogođen ovime, a svijet športa najviše. Mnogi klubovi idu u stečaj. Igrati pred praznim stadionom – to apsolutno nema smisla”, smatra on.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...