Đoković iskreno priznao da nije znao da je Modrić rođen u Zadru, a potom mu se duboko naklonio

Ovog tjedna u Zadru je na rasporedu druga stanica Adria Toura, egzibicijskog turnira čiji je inicijator prvi tenisač svijeta Novak Đoković. On je ovog utorka sletio u Zadar, gradu u kojem nikada nije bio.

Ne samo da nikada nije bio u Zadru. Đoković je iskreno priznao da nije znao da je hrvatski nogometni kapetan Luka Modrić rođen u Zadru, donosi dnevnik.hr.

Prvi put ste u Zadru, rodnom gradu Luke Modrića, jeste li se čuli s njim od dolaska?

“Pa nismo se čuli već neko vrijeme. Čuli smo se početkom godine i pričali o nekim događajima koje bi mogli napraviti zajedno, kako u regiji tako i u svijetu. Naravno Luku podržavam i pratim. On je jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Izuzetno dobar momak, obiteljski čovjek. Mađioničar s loptom. Nisam znao da je Zadar rodni grad Luke Modrića, tako da ću ga nazvati da mi da neku preporuku gdje da odem, što da radim, koga da upoznam… Nadam se da ću imati priliku i da jednom s njim boravim u njegovom gradu.”

Smatrate li da je Luka Modrić uz vas napravio najveću karijeru od sportaša s ovih prostora?

Sigurno da je jedan od najvećih u povijesti s ovih prostora. Apsolutno. Osvojiti Zlatnu loptu u konkurenciji Messija i Ronalda i ostalih igrača u ovoj eri je nešto tako veliko što ćemo shvatiti tek nakon što završi karijeru. To su rezultati koji su vječni. To što je učinio s hrvatskom reprezentacijom, kako se odnosi prema nacionalnom dresu, zakucana pozicija u Real Madridu, najvećem klubu svijeta. To su stvari koje… Kada gledam njegove i svoje uspjehe, kao direktnog učesnika i još uvijek aktivnog, još ne možemo shvatiti veličinu toga. Stalno se nešto događa, život ide dalje i nekako nemaš vremena da se osvrneš i sagledaš stvari objektivno i vidiš što si napravio. Vjerojatno kada budemo imali vremena ćemo sjest na piće uz obalu i osvrnuti se na sve to. Postigao je fenomenalan uspjeh i želim mu sve najbolje.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...