Cestitka_Uskrs

Đoković nije zaboravio Zadrane. Evo što nam je poručio…

Teniski turnir Adria Tour u Zadru je prekinut uoči finala nakon što se doznalo da je Grigor Dimitrov zaražen koronavirusom. To već zna cijeli svijet.

Testiranja na COVID-19 provedena su i na ostalim sudionicima turnira, a nalazi su bili pozitivni kod našeg Borne Ćorića te Dimitrovljeva trenera Christiana Groha i Đokovićeva kondicijskog trenera Marca Panichija.

Novak Đoković testirao se u Beogradu i njegov je nalaz također bio pozitivan, a zaražena je i njegova supruga Jelena. Od petka je među zaraženima i hrvatska legenda Goran Ivanišević.

A tenisači su prije turnira igrali košarkašku utakmicu s igračima Zadra. Đokoviću i ostalim sudionicima Adria Toura priređena je dobrodošlica te su izmijenili darove s košarkašima.

Prvi tenisač svijeta vratio se kući pun dojmova iz Zadra, a u dubokom sjećanju ostalo mu je druženje sa zadarskim košarkašima. Sada im se zahvalio putem društvenih mreža.

Živio, Zadar! Svako dobro vam želim i hvala vam na dobrodošlici, poručio je najbolji svjetski tenisač.

Zadrani su Đokovićevu poruku objavili na svojoj službenoj stranici na Facebooku. Novak Đoković i njegova supruga Jelena nalaze se u samoizolaciji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...