Đokovića čuva policija, ima privatnu plažu i osobnog kuhara

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković (33) stigao je u utorak u Zadar s cijelom obitelji.

Kako doznaje 24 sata, odsjeo je u luksuznom resortu “Falkensteiner” s pet zvjezdica u Petrčanima kraj Zadra na predjelu Punta Skale. Luksuzna jahta “Asha” u četvrtak se usidrila u uvali u Petrčanima, a Novakovu suprugu Jelenu su odmah pod pratnjom prebacili od mjesta gdje se jahta usidrila do resorta.

Jahta, za koju tjedni najam iznosi 380.000 kuna, cijelo je vrijeme u pratnji pomorske policije, a Đokovića i njegovu obitelj danonoćno čuvaju deseci zaštitara i zadarska policija.

Ipak, iz zadarske policije bili su šturi u potvrdi ove informacije.

– Sve što mogu reći je da policija provodi sve mjere i radnje u cilju osiguranja sportskog događaja, kao i natjecatelja – rekla je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske policije.

Kako neslužbeno doznaju, čuvaju ga tjelohranitelji iz Srbije i ne odvajaju se od njega, čak ni dok uživa na bazenu hotela. Pozorno prate sve ostale goste kako bi bili sigurno da se nitko od “nepoželjnih” ne bi pojavio.

U Falkensteineru, gdje uživa u VIP tretmanu posluge, dobro je zaštićen od znatiželjnih obožavatelja jer je cijeli resort “izoliran” i ne može mu se prići na gotovo kilometar, a nalazi se na vrhu privatnog poluotoka kojeg Falkensteiner ima u koncesiji.

Đokoviću je na raspolaganju i privatna plaža na kojoj je odradio trening. Osoblje hotela ga po resortu prevozi u golf vozilima. Đoković ima i svog privatnog kuhara koji mu priprema specijalitete, a dok ne odmara u hotelu se vozi na jahti koju je unajmio po zadarskom akvatoriju. Uz Đokovića, tamo su smješteni i Borna Čorić, Marin Čilić, Iva Majoli i ostale face iz svijeta tenisa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...