Dukić: “Turnir je trebao biti jedna pozitivna priča, vidjet ćemo jesmo li dobili kontraefekt”

Branko Dukić, zadarski gradonačelnik, u razgovoru za N1 rekao je kako vjeruje da neće biti velikih posljedica zbog zaraze koronavirusom bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, zbog čega je otkazano finale turnira Adria Tour. Pozitivna su još tri tenisača, među kojima i Borna Ćorić i kondicijski trener Dimitrova.

“Kao liječnik, nadam se da je virolentnost virusa u opadanju… Kad gledamo po gradu, malo smo se opustili. Osobno se nisam toliko družio s tenisačima”, rekao je.

Teniski turnir je trebao biti pozitivna priča, ali vidjet ćemo jesmo li dobili kontraefekt, optimističan je Branko Dukić. “Korona je bolest koja je među nama, s tim moramo naučiti živjeti. Turističko smo mjesto, ne može se sve to kontrolirati. To je samo nastavak epidemije”, dodao je.

U Zadru se provode testiranja ljudi koji su bili u bliskom kontaktu s bugarskim tenisačom Grigorom Dimitrovom, pozitivnim na koronavirus. On je na Adria Touru u Zadru boravio nekoliko dana i osim tenisa igra je i košarku s ostalim igračima te se družio s građanima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...