Finale turnira nije se ni igralo, a ljudima još nisu vratili novac za ulaznice

U nedjelju je na teren na Višnjiku izašao Goran Ivanišević i rekao: ‘Upravo smo primili informaciju da je Grigor Dimitrov pozitivan na korona virus i morat ćemo otkazat ovo finale’.

Cijena VIP ulaznica za Adria Tour bila je 750, a ostale su se kretale od 150-200 kuna. Od nedjelje su prošla četiri dana. Finala se nije odigralo. Povrat novca?

– Imamo dosta upita oko povrata novca za Adria tour s obzirom da završnica nije održana, te smo o tome pitali organizatora, ali još nam nisu odgovorili. Pošaljite sliku ulaznica i broj narudžbe na [email protected] pa ćemo vam odgovoriti kad budemo znali – rekli su za 24 sata na info-telefonu Ulaznica.hr preko kojega su se prodavale karte za Adria tour.

Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza koju smo kontaktirali nakon toga, rekla je isto.

– Planiramo održati sastanak na kojem ćemo donijeti tu odluku, te nakon toga izvijestiti javnost. Kad će to biti, za sad ne znamo – kazala je Babić.

Dakle, u Zadru se finale ‘korona turnira’ nije igralo, a ljudima još nisu vratili novac za ulaznice. Direktor turnira je Đorđe Đoković (24), mlađi brat najboljeg tenisača na planeti, Novaka Đokovića koji je po povratku u Srbiju potvrdio da je i on zaražen korona virusom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...