Fundić napustio Zadar: “Vidimo se na Višnjiku, klubu želim puno sreće u budućnosti”

Miljenik zadarske publike i dosadašnji centar Zadrana, Stefan Fundić sljedeće sezone braniti će boje Igokee.

Informacija je to koju je osobno potvrdio Fundić, uz koju je iskoristio priliku za zahvaliti se Klubu, kao i mnogobrojnoj zadarskoj publici na ljubavi i podršci koju je uživao za vrijeme svog boravka u Zadru.

“Htio bi se zahvaliti svima u Košarkaškom klubu Zadar i navijačima na prethodnoj sezoni. Zapravo, poruke mi ni u ovom trenutku ne prestaju dolaziti od navijača koji mi žele puno sreće u nastavku karijere, kao što svima njima, ali i Klubu i sam osobno želim. Smatram kako sam dao sve od sebe u prethodnoj sezoni i kako su ljudi u Zadru to prepoznali i ovim putem im još jednom hvala na tome.” – poručio je Fundić i za kraj dodao: “Vidimo se na Višnjiku sljedeće sezone i želim sve najbolje Košarkaškom klubu Zadar i puno sreće u budućnosti.”

Prethodne sezone u dresu Zadra Stefan je u prosjeku za 13.5 minuta provedenih na parketu regionalnog natjecanja bilježio 7.5 poena, 3.8 skoka  i 0.7 asistencija po susretu, dok je u HT Premijer ligi, statistički gledano ipak uspjevao i pojačati svoj doprinos momčadi obzirom kako je s nešto višom minutažom od 16.2 minute na parketu postizao 12.2 poena, 4 skoka i gotovo jednu ukradenu loptu po susretu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...