“Ghost” se vratio; Zadranin Reljić svladao SBC-ovog prvaka!

Na Serbian Battle Championship priredbi daleko najiščekivaniji bio je glavni meč večeri u kojem je Goran Reljić nakon 15 minuta akcije svladao Miru Jurkovića, inače SBC-ovog prvaka u srednjoj kategoriji, prenosi FightSite.

Puno iskusniji Reljić djelovao je opušteno u ovom dvoboju, a njegov nastup obilježilo je odlično kretanje, kontrola distance i konstantni pritisak.

U prvih smo pet minuta od 36-godišnjeg Zadranina tako vidjeli puno različitih napada. Dobro je Goran kombinirao ručne tehnike s ‘kickovima’ kojima je najviše pogađao nogu svog suparnika. Već nakon uvodne runde, na Jurkoviću su se vidjeli tragovi borbe.

U posljednjoj dionici gledali smo i dva prekida zbog Reljićevih ilegalnih udaraca. Prvi se dogodio nakon što je ‘Ghost’ suparnika pogodio u međunožje, a drugi nakon uboda u oko. Reljić se zbog obje situacije ispričao svom protivniku.

Goranu je ovo bila 19. pobjeda iz 27. profesionalnog MMA nastupa te potvrda sjajne forme koju oslikavaju i već četiri trijumfa u nizu. Jurkoviću je, s druge strane, ovo bio tek drugi poraz u karijeri koja broji još 10 pobjeda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...