Grdović odgovorio zašto je na Kerumovoj listi: “On može ponekad izgubiti živce, ali voli Dalmaciju…”

Mladen Grdović na izbore izlazi na Kerumovoj listi, a čini se da je taj angažman iznenadio mnoge jer je od jutra zatrpan pitanjima o svojim motivima.

“Željka Keruma poznajem preko 30 godina i on je dobar čovjek. Može on biti osebujan, ponekad izgubiti živce, ali on voli Dalmaciju i Hrvatsku; želi nam svima napredak. Angažirao sam se jer me zamolio za pomoć, a ja nikad ne odbijam svoje prijatelje. To što sam na listi ne znači da se povlačim s estrade; naprotiv, ne mislim prestati pjevati dok sam god živ. Danas ima previše pametnjakovića i onih koji gledaju samo svoje interese, a domovina i gospodarski napredak nam ipak svima trebaju biti prioritet. To je sve što ću za sada reći na ovu temu”, poručio je Grdović, prenosi Index.

Grdović će biti na listi Hrvatske građanske stranke Željka Keruma u X. izbornoj jedinici na parlamentarnim izborima.

U devet godina Grdović je očito poprilično promijenio mišljenje kad je riječ o politici i političarima.

“Pjevao sam prije četiri godine za političare, ali nikad više u životu ne bih. I ovog puta sam rekao da neću, jednostavno me politika ne zanima, samo mi je važno da našem narodu bude bolje. Imao sam dosta poziva i sve sam odbio, morao sam i zbog nastupa. Odbijao sam sve, znaju čak i moji prijatelji koji su u politici. Odbio sam jer sam apolitičan. Kod nas je došlo do toga da su političari zvijezde. Mislim da bi trebalo biti drugačije, to je tragično. Oni bi trebali biti u zatišju i voditi zemlju”, rekao je Grdović 2011. godine za Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...