“HDZ se ne odriče Josipe Rimac ni Kalmete jer posebno cijeni ono što oni rade, svemu i svima usprkos”

Dosadašnji saborski zastupnik Marko Vučetić komentirao je aferu u čijem je centru smijenjena državna tajnica i bivša gradonačelnica Knina, Josipa Rimac, koje se, kako je rekao, kao ni Božidara Kalmete, HDZ nikada nije odrekao.

“Josipa Rimac je do sada bila protagonistica ili sudionica, ublažimo to, mnogih afera. HDZ se nje nije nikada odrekao. HDZ joj je omogućio da, svemu usprkos, dođe u Ministarstvo uprave. HDZ želi Josipu Rimac, HDZ posebno cijeni ono što ona radi.

Koliko vidim, HDZ sada predlaže da Kalmeta bude na listi za Sabor. HDZ želi Kalmetu i posebno cijeni ono što on radi, svemu i svima usprkos.

Dobro zapamtite, HDZ se ne odriče Josipe Rimac, Božidara Kalmete i ekipe. HDZ je ta ekipa. Institucije RH stvorio je HDZ. U konačnici, institucije RH posebno cijene ono što rade Josipa Rimac, Božidar Kalmeta i ekipa.”

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...