Ivanišević iz Zadra: “Jesu li Hrvatska i hrvatski turizam svjesni koliko Đoković radi za njih?”

Goran Ivanišević komentirao je događanja na Adria Touru u Zadru nakon što je završen prvi dan koji je obilježio ekshibicijski meč u kojem su Đoković i Danilović pobijedili Ćorića i Konjuh.

“Vjerujem da su navijači i igrači uživali u prvom danu tenisa. Sutra se okrećemo ozbiljnijem tenisu”, rekao je Ivanišević za Sportklub pa je dodao:

“Ovo je stadion za devet tisuća ljudi, tu smo osvojili Davis Cup. Ovo su svjetski tenisači, moramo osigurati uvjete za najbolje od najboljih, tu je ipak i svjetski broj jedan. Bili smo malo i pod pritiskom jer je teren u Beogradu bio sjajan, kao staklo.”

Komentirao je Ivanišević i činjenicu da se Đoković rasplakao nakon završetka Adria Toura u Beogradu, ali i poslao poruku hrvatskim političarima.

“Novak je nakon Beograda reagirao kako je reagirao, pokazao je da je veliki čovjek i sada je spreman za turnir. U nedjelju ćemo vidjeti tko će biti osvajač. Ovo je format u kojem nema favorita. Poslali smo US Openu i cijelom svijetu poruku da je sve moguće”, rekao je Ivanišević pa je dodao:

“Jesu li Hrvatska i hrvatski turizam svjesni koliko Novak Đoković radi za njih? To je pravo pitanje, to ćemo vidjeti kad ovaj turnir završi. Zahvaljujem njemu i cijeloj njegovoj obitelji što su nam pomogli da ovo organiziramo.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...