Ivanišević o Adria Touru u Zadru: “Kad sam ja direktor, ništa ne ide po planu”

Na Adria Touru u Beogradu smo gledali sjajan tenis, a to je poslužilo kao idealna najava spektakla u Zadru koji je na rasporedu ovog vikenda.

Goran Ivanišević, koji vodi tu akciju, nakon današnjih manjih problema u Zadru je dao izjavu za Sportklub u kojoj je komentirao razvoj događaja.

“Kad sam ja direktor, ne može ništa ići po planu, ovo je po meni tek početak, TV traži glavni teren, no sve će na vrijeme biti dobro”, rekao je Goran za Sportklub pa komentirao turnir u Beogradu: “Pohvale i mlađem bratu Đokoviću koji je odradio vrhunski posao. Vidjeli smo jedan spektakl i vrhunski tenis. Dimitrov, Zverev, Nole su pružili vrhunski tenis.”

Problemi s koronavirusom

Za razliku od Beograda, gdje je desetak tisuća karata rasprodano u rekordnom roku, u Zadru će zbog epidemiološke situacije manje gledatelja imati priliku uživo pratiti ponajbolje igrače svijeta.

“Sutra će pustiti još karata, pitanje je koliko jer kapacitet je 9 tisuća, ne znamo koliko ćemo moći pustiti, ali interes je velik. I to nas veseli, jer tu će biti prvi igrač svijeta Novak Đoković, možda budući broj jedan Zverev, tu su Čilić i Ćorić. A Novak još pregovara s nekoliko velikih imena pa ćemo vidjeti kako će to na kraju izgledati”, zaključio je Ivanišević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...