Karlović: “Žao nam što je došlo do ovoga, bila je ovo izvrsna promocija Zadra u svijetu, ali…”

Čovjek u čijoj se kući i dvorištu, na neki način, održavao Adria Tour, direktor ŠC Višnjika Denis Karlović, javio nam se i komentirao cijelu situaciju koja se večeras dogodila.

Upitali smo ga da se osvrne na cijelu situaciju, otkazivanje finala, ali i hoće li se djelatnici ŠC Višnjika testirati na koronavirus.

Teško je sada reći išta. U šoku smo. Mi smo od samog početka poštivali sve epidemiološke mjere. U prodaju smo pustili i ograničeni broj ulaznica, no dogodilo se to što se dogodilo. I sada smo postupili odgovorno i prekinuli ovo finale, kazuje nam Karlović.

Djelatnici ŠC Višnjik pa ni ja osobno nismo bili s Dimitrovim u kontaktu, no učinit ćemo sve što epidemiolozi od nas zatraže. Koronavirus je nešto s čime moramo živjeti, ali i cijela ova situacija pokazuje našu odgovornost. Testirat će se samo oni koji imaju simptome, a u svakom slučaju ću se i ja testirati unatoč tome što nisam bio u kontaktu s Bugarinom, dodao je Karlović.

Bila je ovo fantastična promocija Zadra u svijetu i onda nam se dogodi ovo pred finale. To je život, zaključio je Karlović.

Podsjetimo, pred sam finalni meč koji se u sklopu Adria Toura trebao održati na Višnjiku, organizator je zbog pozitivnog testa jednog od sudionika na koronavirus odlučio otkazati finale. O svemu se nedugo nakon toga oglasio i Stožer civilne zaštite Zadarske županije koji je zamolio sve koji su bilo u kontaktu sa zaraženim da idu u samoizolaciju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...