Kladionice odredile favorita u trećem okršaju Miočića i Cormiera

Američke kladionice dočekale su službenu potvrdu UFC 252 priredbe i njene glavne borbe, u kojoj će se 15. kolovoza po treći put sastati Stipe Miočić i Daniel Cormier. Vjerojatno najintrigantniji od sva tri dosadašnja ogleda, ovaj će imati posebno pažnju fanova, kladioničara, ali i ljubitelja klađenja. To se već vrlo lako da zaključiti prema prvim otvorenim ponudama, prenosi FightSite.

Miočić je u startu proglašen blagim favoritom, pošto se tečaj na njega kreće najčešće oko -125 po američkim modelu, odnosno oko 1.80 po modelu koji se koristi u našim krajevima. Cormier je blagi autsajder, na čiju pobjedu trenutno možete udvostručiti svoj ulog. Postavljen je na +105, odnosno 2.05 koeficijent. No, velik je broj i onih kladionica koje su postavile potpuno jednaku ponudio, odnosno 1.90 na pobjedu obojice. Na Cormiera kao favorita nismo naišli, no nije nemoguće da će to postati, ako uplate na njegovu pobjedu budu brojnije od onih na Miočićevu.

Svakako se ovim putem vrijedi prisjetiti kako su izgledale ponude za prve dvije borbe. UFC 226 borba iz srpnja 2018. godine. Tamo je Miočić otvorio kao favorit s otprilike 1.57 koeficijentom, koji je do dana borbe pao čak na 1.40. Oni koji su se tim putem kladili na Cormiera dobro su zaradili. U startu je tečaj na njegovu pobjedu bio 2.40, a negdje je čak porastao do 2.75.

Druga borba donijela je drugačiju sliku. Na tragu pobjede iz prve borbe, Cormier je bio favorit s tečajem koji se kretao između 1.60 i 1.75. Miočićeva pobjeda vrijedila je koeficijenta od 2.10 do 2.40.

Iz ovoga je jasno zaključiti kako je (blagi) autsajder slavio u oba prva ogleda. Sad je na Miočiću zadatak da u trećoj borbi to promijeni.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...