Longin i Dukić iz samoizolacije: “Bio sam u kontaktu s Ćorićem”, “Najteže je slušati doktore, ali mora se”

Prvi čovjek Zadra, gradonačelnik Branko Dukić i župan Zadarske županije, Božidar Longin, od jučer su u samoizolaciji.

Obojica su bili posjetitelji teniske atrakcije koja je u nedjelju naprasno prekinuta nakon što je otkriveno da je Bugarin Grigor Dimitrov pozitivan na koronavirus.

Među zaraženima su, naknadno se doznalo i Borna Ćorić te Novak Đoković.

Predstavnici našeg kraja nisu se intenzivno družili sa sportašima, ali kako su bili u kontaktu s velikim brojem ljudi, određena im je kućna karantena.

O svom stanju na Facebooku se oglasio Dukić:

– Simptoma nema, a najteže je slušati doktore, ali mora se. Danas je sprovod dragog našeg Đovanija kojem nažalost, zbog propisanih mjera, neću moći prisustvovati, ali u mislima i molitvi sam uz njegove najbliže. Ostanimo odgovorni i slušajmo struku!

Jučer se o svom zdravstvenom stanju na društvenim mrežama oglasio i župan koji je bio u kontaktu s Bornom Ćorićem:

– Dragi moji, dužnost župana zahtijeva puno kontakata s brojnim ljudima. Nažalost, lijep događaj kakav je bio teniski turnir Adria Tour prekinut je zbog pojave koronavirusa među igračima i trenerima. Kako sam bio u kontaktu s tenisačem Bornom Čorićem, čiji nalaz je pozitivan, morat ću neko vrijeme provesti u samoizolaciji. Dobro se osjećam i vjerujem da nisam zaražen, ali moram biti odgovoran i pridržavati se uputa struke. Borni i ostalim zaraženima, želim što skoriji i uspješniji oporavak, napisao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...