Longin o korona partyju: “O svim lažima Pupić-Bakrač će odgovarati pred sudom”

Priopćenje županijskog vijećnika Akcije mladih, Marka Pupića Bakrača, izazvalo je lavinu reakcija zadarskih HDZ-ovaca, a koje je prozvao zbog organiziranja korona partyja na Višnjiku nakon otkazivanja Adria Toura. Jutros je na prozivke reagirao zadarski gradonačelnik Branko Dukić, a nešto kasnije i župan Božidar Longin i Božidar Kalmeta.

“I kad je od Pupića – previše je. Ovo je samo još jedna u nizu neistina koje je spomenuti vijećnik izrekao o meni, zbog čega sam ga već tužio za klevetu te se vodi sudski postupak.

Nakon neodigranog finala, u pratnji supruge pričekao sam da se raziđe gužva i potom krenuo kući. Nikakav ‘korona party’ nije mi bio u primisli. Drago mi je čuti da prati moje društvene mreže, ali sasvim sigurno nisam izbrisao niti jednu fotografiju s tenisačima.

Nemam daljnju namjeru s njim raspravljati putem medija, već će o svim lažima koje je iznio o meni odgovarati pred Sudom, ako se ovog puta udostoji pojaviti na ročištu, poručio je župan Božidar Longin.

Božidar Kalmeta, predsjednik ŽO HDZ Zadar, također opovrgava da je prisustvovao partyju.

“Niti sam bio na VIP tribini, a kamoli na bilo kakvom partyju. HDZ sigurno nije organizator, niti ima bilo kakve veze s tim događajem”, poručio je predsjednik ŽO HDZ-a, Božidar Kalmeta.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...