Lufthansa opet leti prema Hrvatskoj, ali ne i prema Zadru. Evo koje linije se vraćaju

Kako je ranije najavljeno, Lufthansa će od kraja lipnja letjeti na linijama iz Frankfurta prema Dubrovniku i Puli.

U najnovijem priopćenju kompanija je objavila modificirani red letenja u kojem ima nekoliko novosti vezano uz destinacije u Hrvatskoj prema kojima Lufthansa inače prometuje u ljetnom redu letenja.

Vraćaju se linije München - Dubrovnik i München - Split

Uz ponovno uvođenje linije Frankfurt - Dubrovnik, Lufthansa će od 20. lipnja ponovno prometovati i na liniji München - Dubrovnik, jednom tjedno, svake subote. Veći broj tjednih letova očekuje se od početka srpnja, kada bi kompanija mogla letjeti na obje linije (iz Frankfurta i Münchena) svakodnevno prema Dubrovniku.

Lufthansa se ponovno vraća i u Zračnu luku Split, povezujući ovaj grad s Frankfurtom i Münchenom.

Od 20. lipnja uvodi se linija München - Split, jednom tjedno, svake subote, a od 27. lipnja i linija Frankfurt - Split, također jednom tjedno, subotom. Kao što je slučaj i s Dubrovnikom, od srpnja se očekuje veći broj tjednih letova prema Zračnoj luci Split.

Lufthansa će na linijama prema Splitu i Dubrovniku koristiti zrakoplove iz A320 obitelji (A319, A320, A321) sukladno potražnji i bookingu na svakom pojedinom letu. Na liniji iz Frankfurta prema Puli koristit će se zrakoplovi manjeg kapaciteta.

Izgledno je da kompanija u lipnju neće pokrenuti ostale linije prema Hrvatskoj (Zadar i Rijeka), dok će liniju München - Zagreb vrlo vjerojatno pokrenuti Croatia Airlines s kojom Lufthansa ima code-share ugovor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...