Nakon vijesti o razvodu od Doris rasplakao izvedbom hita “Nisam više ja sa njom”

Voditeljica Doris Pinčić (31) prije nekoliko je dana potvrdila vijest da se razvodi od Borisa Rogoznice (30), a pjevač je sada izveo pjesmu koja je mnoge zbog njegove ljubavne situacije rastužila.

Boris je objavio na Instagramu video u kojem pjeva hit Petra Graše “Nisam više ja sa njom” čime je neke pratitelje rasplakao, prenosi Dnevnik.hr.

“Sva sam se naježila i rasplakala. Divna izvedba. U srce pogađa. Baš sam tužna zbog takvog kraja”, “Bome i ja se rasplakala. Imate prekrasnu dječicu, vrijedi razmisliti još jednom”, “Voljela bih da nisam slušala ni pročitala. Samo sam se dodatno rastužila”, “Tužna sam kad vidim da se ovakve porodice rastaju. Ako ima ljubavi, vrijedi uraditi sve da se brak spasi”, komentirali su.

Pjevač je nedavno svoj Instagram profil otvorio za javnost, a istaknuo je da na njemu nema mjesta za omalovažavanje, vrijeđanje i hejtere.

“Moja strast je glazba, nesebicno je dijelim sa svojom okolinom te svim ljudima dobre volje koji imaju potrebu uživati u mojim izvedbama i svemu pozitivnom što im mogu pružiti. Sve ostalo je za mene sporedno i nebitno. Zato ću na svom profilu pretežito objavljivati svoje glazbene izvedbe, vijesti i poneki selfie, a kome ne paše..široko mu polje”, napisao je Boris i poželio dobrodošlicu svima.

Dodao je da će ispunjavati i glazbene želje.

Inače, pjevač i voditeljica su bili u vezi od 2011., a vjenčali su se dvije godine kasnije u njihovom rodnom Zadru. Tijekom braka su dobili sina Donata (6) i kćer Gitu (2).

https://www.instagram.com/p/CBVRstIJXy6/

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...