NEMIRNA NOĆ NA BILOM BRIGU Privedena dvojica, napali mladića, a djevojci oštetili auto

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe, u dobi od 25 i 22 godine koje se sumnjiči za više kaznenih djela.

Naime, sumnjiči ih se da su u ponedjeljak, 22.lipnja oko 21.15 sati na predjelu Bili brig u Zadru u dvorištu verbalno napali i vrijeđali 24-godišnjeg državljanina BiH i 28-godišnjaka, a kojom prilikom je 25-godišnjak na drzak način od 24-godišnjaka uzeo ključ osobnog automobila u vlasništvu 30-godišnjakinje i iz automobila otuđio njegov mobitel.

Nakon toga su obojica nastavili sa vrijeđanjem i prijetnjama prema 30-godišnjakinji i tom prilikom 25- godišnjak je oštetio njen osobni automobil. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 25-godišnjak je zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Prijetnja, Oštećenje tuđe stvari počinjenih na štetu 30-godišnjakinje i kaznenog djela Teška krađa počinjenog na štetu 24-godišnjaka uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Također, 22-godišnjak je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prijetnja počinjenog na štetu 30-godišnjakinje uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...