Novi zvuk Antene Zadar od danas na 97,2 MHz i nacionalno na DAB+

Od jutros Antena Zadar zvuči drugačije – brže i dinamičnije.

Izmjenili smo sve zvučne elemente, pričamo manje – sviramo više, a cijeli je program unaprijed produkcijski osmišljen kako bi slušateljima pibližio modernu viziju radija koja je oduvijek prisutna u našem programu.

Naime, produkcijski smo se podigli na cijelu razinu iznad dosadašnje, proizvodeći tako program i njegove elemente isključivo za taj dio dana, određene pjesme pa i voditelje.

Iznimno smo ponosni na to kako se dio produkcije sada radi in-house dok se onaj zahtjevniji radi u produkcijskoj kući koja među svojim referencama ima vodeća imena radijske scene diljem Europe.

Kako zvuči moderan radijski program koji se emitira iz našeg grada – poslušajte na 97,2 MHz, online, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno ali i putem naše mobilne aplikacije za iOS koju smo u testno korištenje pustili prije nekoliko dana.

I ono što je najvažnije, emisije koje su se do sada emitirale u našem programu doživjele su stanovite izmjene, pa vas pozivamo da na www.972.fm pogledate raspored i nove termine emitiranja.

Jesmo li spomenuli kako imamo i novu web stranicu radija?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...