Od danas privremena regulacija prometa zbog Adria Toura, koristite alternativne pravce

Povodom održavanja javnog okupljanja, teniskog turnira Adria tour Zadar 2020, koji će se od 19. do 21. lipnja održati u Zadru na teniskim terenima Športskog centra „Višnjik“, u vremenu od 09.00 sati dana 19. lipnja do 22.00 sati dana 21. lipnja 2020. godine za promet svih motornih vozila zatvara se Ulica Slavka Perovića i sjeverni dio Ulice Edvina Androvića.

Policija apleira na posjetitelje da se u navedeno vrijeme pridržavaju privremene regulacije prometa, te da koriste alternativne obilazne pravce za kretanje vozila
–  Splitska ulica
–  Ulica Domovinskog rata
–  Ulica Edvina Androvića (istočna strana OTP banke).
–  Ulica Put Gazića.

Posjetitelji navedenog događaja svoja vozila mogu parkirati na parkirališnom prostoru:
– s južne i zapadne strane dvorane Šporskog centra Višnjik
– sa sjeverne strane Policijske uprave zadarske

Napominju svim posjetiteljima da u bližoj zoni Športskog centra Višnjik ne parkiraju vozila na prometnicama, nogostupima i prostorima koji nisu predviđeni za parkiranje ili na kojima je parkiranje zabranjeno, kako ne bi dolazilo do ometanja ili zastoja u odvijanju motornog i pješačkog prometa.

Sva tri dana odigravanja teniskog turnira službenici policije će, sukladno čl. 79 Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, u sklopu osiguranja snimati ovo javno okupljanje.

– Pozivamo građane da poštuju smjernice, upozorenja i upute policijskih službenika i drugih službenih osoba kako u dijelu nadzora i upravljanja prometom, tako i u dijelu sigurnosnih mjera kako bi ovaj događaj protekao bez izgreda i sigurnosnih ugroza, kažu iz policije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...