snimanje događaja

Od danas privremena regulacija prometa zbog Adria Toura, koristite alternativne pravce

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Povodom održavanja javnog okupljanja, teniskog turnira Adria tour Zadar 2020, koji će se od 19. do 21. lipnja održati u Zadru na teniskim terenima Športskog centra „Višnjik“, u vremenu od 09.00 sati dana 19. lipnja do 22.00 sati dana 21. lipnja 2020. godine za promet svih motornih vozila zatvara se Ulica Slavka Perovića i sjeverni dio Ulice Edvina Androvića.

Policija apleira na posjetitelje da se u navedeno vrijeme pridržavaju privremene regulacije prometa, te da koriste alternativne obilazne pravce za kretanje vozila
–  Splitska ulica
–  Ulica Domovinskog rata
–  Ulica Edvina Androvića (istočna strana OTP banke).
–  Ulica Put Gazića.

Posjetitelji navedenog događaja svoja vozila mogu parkirati na parkirališnom prostoru:
– s južne i zapadne strane dvorane Šporskog centra Višnjik
– sa sjeverne strane Policijske uprave zadarske

Napominju svim posjetiteljima da u bližoj zoni Športskog centra Višnjik ne parkiraju vozila na prometnicama, nogostupima i prostorima koji nisu predviđeni za parkiranje ili na kojima je parkiranje zabranjeno, kako ne bi dolazilo do ometanja ili zastoja u odvijanju motornog i pješačkog prometa.

Sva tri dana odigravanja teniskog turnira službenici policije će, sukladno čl. 79 Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, u sklopu osiguranja snimati ovo javno okupljanje.

– Pozivamo građane da poštuju smjernice, upozorenja i upute policijskih službenika i drugih službenih osoba kako u dijelu nadzora i upravljanja prometom, tako i u dijelu sigurnosnih mjera kako bi ovaj događaj protekao bez izgreda i sigurnosnih ugroza, kažu iz policije.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

 

Možda ste propustili pročitati