Od jutros su u prodaji karte za Adria Tour, a stadion koji niče vrijedan je divljenja

Hrvatska živi tenis. Za nekoliko dana počinje Adria Tour u Zadru, a od jutros se ulaznice prodaju na blagajni ŠC Višnjik. Stadion koji niče u ovom novom Regionalnom teniskom centru Hrvatskog teniskog saveza u Zadru vrijedan je divljenja. Turnir se održava od 19. do 21. lipnja.

Svjetske teniske zvijezde predvođene prvim igračem svijeta Novakom Đokovićem Zadar i Hrvatsku u nekoliko idućih dana pretvorit će u svjetski centar sporta. Uz njega u Zadru igraju i Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, hrvatski tenisači Borna Ćorić, Marin Ćilić i drugi. Slika iz naše zemlje odlazi u čak 110 zemalja. Hrvatski teniski savez suorganizator je ovog iznimnog sportskog događaja koji će nam dugo ostati u sjećanju.

Adria Tour nastao je na inicijativu srpskog teniskog asa kako bi promovirao sport, pozitivne vrijednosti i fair-play, ali i skupio sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Dio sredstava od prodaje ulaznica u Zadru namijenjen je izgradnji Nacionalnog teniskog centra u Zagrebu. Uz uzbudljive mečeve vrhunskih igrača zadarski teniski vikend obilježit će i bogat glazbeni program u kojem će nastupiti Gibonni, Petar Grašo te koncert iznenađenja.

Ulaznice za Adria Tour mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr te od danas na blagajni ŠC Višnjik već od 120 kuna. Kupljene ulaznice vrijede i za glazbeni program.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...