Proboj do Sabora; Mladen Grdović na drugom mjestu Kerumove liste

Neka nova, neka stara imena i potpuno nove opcije kreću u izbornu utrku koja će vrhunac, festival demokracije, imati 5. srpnja. Još 17 dana ostalo je do nekog novog početka, nadaju se mnogi, a i prije službenog početka kampanje sve čari novog političkog boja pokazalo je mnogo ‘udaraca ispod pojasa’ i činjenice kako se ponovno fokus bacio na prošlost uz vrlo malo spominjanja budućnosti.

Željko Kerum se ponovno, u stilu, probija do Sabora, a drugu poziciju na listi HGS-a zauzeo je poznati pjevač Mladen Grdović, inače kralj dalmatinske pisme i veliki prijatelj bivšeg gradonačelnika, piše Dalmacija News.

Prije tri godine Grdović je pjevao u čast četvrte obljetnice uređenja Zapadne obale, Kerum je podijelio 5 tisuća sendviča pršuta i sira, a onda i zapjevao sa Zadraninom.

Na trećem je mjestu Igor Stanišić, aktualni predsjednik Gradskog vijeća kojemu često tepaju kao jednom od najboljih u povijesti grada Splita, a svakako je primamljivo pogledati na dno liste na kojem je Nevenka Bečić, popularna Seka.

Na listi u desetoj izbornoj jedinici bilo je mjesta i za splitske gradske vijećnike, uglednog kardiologa Antu Obada, ali i vijećnike u skupštini Splitsko-dalmatinske županije, piše Dalmacija News.

Bilo kako bilo, nek krene izborno ludilo!

X. izborna jedinica
1. Željko Kerum
2. Mladen Grdović
3. Igor Stanišić
4. Saša Horvat
5. Saša Franjkić
6. Davor Grčić
7. Ante Obad
8. Jure Bučević
9. Miranda Ivanišević Dvornik
10. Lidija Bekavac
11. Ivana Serdarević
12. Dijana Livaja
13. Natalija Režić
14. Nevenka Bečić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...