Prostački izvrijeđan zbog ZDS: “Onaj koga tuđe matere asociraju na seksualna iživljavanja nema problema ni s ustaškim pozdravom”

Povukla se korona, pa su ustaše i partizani opet glavna tema Hrvata.

Potencirana je proteklog tjedna nakon što je Visoki prekršajni sud donio odluku prema kojoj “Za dom spremni” na početku pjesme Bojna Čavoglave Marka Perkovića Thompsona nije prekršaj protiv javnog reda i mira.

Donedavni saborski zastupnik i profesor filozofije na zadarskom Sveučilištu Marko Vučetić oštro je osudio istu, kazavši kako “institucije koje imaju razumijevanja za pokliče nastale kako bi se učinkovito provodili rasni zakoni, u smrt odvodili, progonili i u logore zatvarali ljudi s ljudskim identitetima, izazivaju prijezir i gađenje”.

“Za dom spremni je nastao da bi se provodila politika ubijanja i smrti”, zaključio je i izazvao salve gnjusnih komentara na društvenim mrežama.

Neke “najsočnije” poput “je*em ti mater smrdljivu”, “jadno, jadni nedoje*ani” i slično primio je u privatni inbox i to podijelio s pratiteljima na Facebooku. Marko je “hrabrom” HOS-ovcu između ostalog odgovorio: “Onaj koga tuđe matere asociraju na seksualna iživljavanja nema problema ni s ustaškim pozdravom”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...