više ne surađuju

Pukla ljubav, ali i posao; Doris maknula Borisa s mjesta vlasnika zajedničke tvrtke

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i glazbenik Boris Rogoznica prije nekoliko dana i sami su obznanili da se razvode i time stali na kraj glasinama o bračnim nevoljama koje kolaju već neko vrijeme.

– U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali hajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome, niti se to tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju – poručili su Boris i Doris koji više ni ne surađuju zajedno.

Obiteljska tvrtka DPR d.o.o koju su zajedno osnovali 2015. godine sada glasi samo na Doris. Tvrtka koja je registrirana za ‘proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa’ i dalje aktivna u statusu mikro poduzetnika, no s popisa zaposlenih Boris je u jeku bračne krize nestao.

Donedavno zajednička tvrtka 2018. godine ostvarila je ukupni godišnji prihod u iznosu od 713.984,00 kuna, a 2017. godišnji prihod u iznosu od 741.809,00 kn, no sada su i privatno, ali i poslovno odlučili krenuti svatko na svoju stranu, piše Večernji list.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar