Pukla ljubav, ali i posao; Doris maknula Borisa s mjesta vlasnika zajedničke tvrtke

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i glazbenik Boris Rogoznica prije nekoliko dana i sami su obznanili da se razvode i time stali na kraj glasinama o bračnim nevoljama koje kolaju već neko vrijeme.

– U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali hajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome, niti se to tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju – poručili su Boris i Doris koji više ni ne surađuju zajedno.

Obiteljska tvrtka DPR d.o.o koju su zajedno osnovali 2015. godine sada glasi samo na Doris. Tvrtka koja je registrirana za ‘proizvodnju filmova, videofilmova i televizijskog programa’ i dalje aktivna u statusu mikro poduzetnika, no s popisa zaposlenih Boris je u jeku bračne krize nestao.

Donedavno zajednička tvrtka 2018. godine ostvarila je ukupni godišnji prihod u iznosu od 713.984,00 kuna, a 2017. godišnji prihod u iznosu od 741.809,00 kn, no sada su i privatno, ali i poslovno odlučili krenuti svatko na svoju stranu, piše Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...