Cestitka_Uskrs

Razvodi se Doris Pinčić? Par ne nosi vjenčano prstenje, a navodno i ne žive zajedno

Poznata TV voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i glazbenik Boris Rogoznica su pred razvodom, objavio je časopis Story.

Prije nekoliko mjeseci se počelo šuškati da postoje problemi u braku jednoga od omiljenih parova na domaćoj showbiz sceni, piše Story. Par navodno već neko vrijeme ne nosi vjenčano prstenje, ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a čini se da posljednjih tjedana i ne žive zajedno, prema pisanju Storyja. Također, Boris Rogoznica, koji inače rado dijeli privatne trenutke na internetu, zatvorio je svoj profil na Instagramu.

Doris i Boris vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na njihovo vjenčanje došlo je mnoštvo poznatih, domaćih imena iz svijeta filma i televizije. Doris je tada bila velika zvijezda serije ‘Larin izbor’, a karijera na televiziji tek je uslijedila.

Podsjetimo, Doris Pinčić Rogoznica iznenadila je mnoge prije oko šest mjeseci kada je nakon šest godina suradnje odlučila je napustiti RTL i prijeći u HRT-ove redove. Postala je voditeljica poznate HTV-ove jutarnje emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a bila je i angažirana na vođenju ‘Dore’.

Doris i Boris imaju dvoje djece, Donata i Gitu, koji obožavaju igre u vrtu kuće koju su zajedno kupili u predgrađu Zagreba. Tako je Doris nedavno otkrila kako je s obitelji provodila karantenu.

– Gita i Donat igraju se u našem vrtu, povremeno prošećemo i do obližnje šume, a jedina je novost što Gita sada ne ide na čuvanje kod svoje tete Ane. Ovih dana bavimo se svi sadnicama u vrtu. Svaki dan ih unosimo i iznosimo iz kuće, puno se smijemo i zabavljamo. Premda nemamo blizu trgovine, jedemo sve fino i domaće poput jaja koje nabavljamo od susjede. Osim toga, moja škrinja za duboko zamrzavanje prepuna je sipe, hobotnica, riba, domaćeg smrznutog voća i povrća koje sam jesenas donijela iz Dalmacije. Kuhamo svakodnevno, i to nas jako veseli – otkrila je Doris.

Uz dvoje male djece i voditeljski posao na HTV-u, Doris nađe vremena i za obrazovanje. Prije otprilike dvije godine na Edward Bernays University Collegeu upisala je diplomski studij komunikacijskog menadžmenta, nakon što je već iza sebe imala završenu Umjetničku akademiju u Osijeku, piše Jutarnji.

– Sada imam još tri ispita i diplomski. Sve sam redovno davala, i nadam se da ću diplomirati do kraja ljeta – izjavila je prezaposlena Doris Pinčić Rogoznica nedavno za Jutarnji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...