Rekorder vikenda (56) napuhao skoro 2 promila, 35-godišnjak bez vozačke se trijeznio u postaji

U subotu, 06. lipnja u 19.03 sati u Gračacu, u Ulici Ante Starčevića, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 56-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom Renault zagrebačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,99 promila, a što je najveća koncentracija alkohola tijekom vikenda.

Vozač je isključen iz prometa te protiv njega slijedi Optužni prekršajni nalog za prekršaj iz čl.199. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U nedjelju, 07. lipnja u 23.30 sati u Biogradu u Ulici dr. Franje Tuđmana, prilikom kontrole prometa policijski službenici Policijske postaje Biograd su zaustavili 35-godišnjeg vozača kako upravlja osobnim automobilom VW zadarskih registarskih oznaka bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,97 promila.

Vozač je smješten u službene prostrije policije do otriježnjenja nakon čega je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, te je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda uz Optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz čl. 199. st. 6. i čl. 216. st.3. Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...