ljetni red letenja

Ryanair objavio da ponovno leti za Zadar. Evo s koliko linija i od kada

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Zračni prijevoznik Ryanair najavio je u utorak da 1. srpnja počinje ponovno letjeti za Zadar i to s deset linija u sklopu ljetnog reda letenja.

U najavi ponovnih letova za Zadar iz Ryanaira su poručili da time, a s obzirom na to da je Hrvatska ponovno uspostavila međunarodni zračni promet, potiču turiste da počnu planirati ljetne odmore.

“Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje ponovnu uspostavu deset linija sa Zadrom i raduje se što će dovođenje turista pomoći razvoju regionalnog gospodarstva na koje se oslanjaju tisuće radnih mjesta”, poručila je voditeljica prodaje i marketinga za jugoistočnu Europu Olga Pawlonka.

To je, kako ističe, i prilika za one putnike kojima su zbog ograničenja putovanja otkazani proljetni letovi da iskoriste Ryanairove vaučere i rezerviraju putovanja, a ukidanje putničkih restrikcija i ponovno uvođenje linija za Zadar planiraju i proslaviti kratkotrajnom rasprodajom putničkih karata za putovanja u srpnju.

Ponovnom dolasku Ryanaira u Zračnu luku Zadar, za koju je taj prijevoznik godinama među važnijima, vesele se i u toj luci, čiji direktor Josip Klišmanić ističe da će ove godine Zadar spojiti s 10 destinacija kojima će približiti prirodne ljepote Zadra i Hrvatske.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar