Sjećate li se Susan Boyle? Pogledajte kako izgleda i kako živi danas

Prije nešto više od 10 godina Susan Boyle oduševila je svjetsku javnost nakon što je nastupila u showu “Supertalent”, kada je sjajnim glasom osvojila žiri, a još uvijek izaziva veliki interes gdje god se pojavi. Slavna Britanka danas nimalo ne slični na ženu koju smo 2009. gledali u talent showu, a život joj se u potpunosti promijenio.

Brojni obožavatelji komentirali su joj nove fotografije te su istaknuli kako pjevačica zaista blista te se vidi da je sretna. “Izgledaš savršeno”, “Odlična si”, “Promjena ti dobro stoji”, samo su neki od komentara njezinih fanova na društvenim mrežama.

59-godišnja talentirana pjevačica prije nastupa na “Supertalentu” bila je skromna i siromašna domaćica, a danas broji milijune funti na računu. Danas ima puno elegantniji stil od onoga po kojem ju pamtimo, a podvrgnula se i tretmanu botoksa. Unatoč svemu, Susan je i dalje skromna žena.

Trudi se živjeti što dalje od očiju javnosti, štedi zarađeni novac te je ostala živjeti u kući u kojoj je odrasla. Na računu ima oko 22 milijuna funti, a ova slavna dama dosad je dobila brojne ljubavne i bračne ponude, no sve je odbila.

Susan Boyle ističe kako zbog prenatrpanog rasporeda nema vremena izlaziti s muškarcima, a posljednji spoj na kojem je bila potrajao je nešto manje od sat vremena. To je ne brine, kao ni činjenica što je i dalje sama. Kaže da uživa u svom životu, a sve što si je dosad skuplje priuštila jesu bunda i klavir, prenosi Dnevnik.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...