Skoblaru kaznena prijava; Odjurio u autu kad su ga pitali zašto je napao tri žene i dijete

Ne želim imati posla s novinarima. Kratko nam je u ponedjeljak, vičući iz auta, odgovorio bivši slavni nogometaš Josip Skoblar (79). Pronašli smo ga ispred njegova imanja uz samo more u Privlaci kraj Zadra, pišu 24sata.

Nije želio odgovoriti na pitanje zašto je napao tri žene i dijete koji su se parkirali blizu njegove kuće kako bi se okupali u moru. Jedna od žena koju je napao je invalid i onkološki pacijent. Samo je nagazio papučicu gasa i odjurio. Zadarska policija je Skoblara kazneno prijavila nakon incidenta. Skoblar je mahao krampom oko žena, a majku djeteta uhvatio za vrat i ozlijedio joj nogu.

– Policija je provela kriminalističko istraživanje nakon što je 43-godišnjakinja prijavila incident od 13. lipnja u Privlaci oko 11.30 sati. Kriminalistička obrada utvrdila je osnovanu sumnju da je 79-godišnjak počinio prijetnju. Slijedi kaznena prijava – rekla nam je Ivana Grbin, glasnogovornica zadarske Policijske uprave. Podsjećamo, u subotu ujutro tri žene i dijete iz Zagreba otišli su na more u Privlaku. Parkirali su na rubu slijepe ulice, a onda ih je verbalno i fizički napao Josip Skoblar. Njegova kći se ispričala zbog incidenta, pišu 24sata.

Josip Skoblar je jedini Hrvat koji je dobio Zlatnu kopačku, nagradu za najboljeg strijelca Europe. Član je Marseilleove Kuće slavnih i igrao je u polufinalu Svjetskog prvenstva 1962. godine. Inozemnu karijeru (igrao je za Hannover 96 i Olympique de Marseille) okončao je 1975. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...