sramotno

Slavni sportaš izruguje se Ivaniševiću nakon objave da se zarazio u Zadru

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, osvajač Wimbledona, potvrdio je jučer na svom Instagram profilu da je pozitivan na koronavirus.

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih deset dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak”, napisao je 48-godišnji Ivanišević.

Ivanišević je bio direktor zadarskog izdanja Adria Toura i dio je tima Novaka Đokovića koji je nakon turnira organiziranog u Zadru, utvrdio da je pozitivan na Covid-19. Bugarski tenisač Grigor Dimitrov je prvi u nedjelju objavio da je pozitivan na koronavirus, a nakon toga turnir je prije samog finala prekinut i svi sudionici su povrgnuti testiranju te su poztivan rezultat dobili i najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, trener Grigora Dimitrova Christian Groh i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi.

A Nick Kyrgios kao da je jedva dočekao vijest da se Ivanišević zarazio koronavirusom, prenosi Večernji. Ovaj temperametni Australac na Instagramu je objavio fotografiju u kojem se izruguje Đokoviću i njegovom treneru Ivaniševiću. “Organizirali turnir, organizatori vode s dva prema nula”, napisao je Kyrgios uz fotografiju Đokovića i Ivaniševića. Kyrgios je ranije prozivao i Đokovića tvrdeći da je način na koji je organizirao Adria Tour bio “neodgovoran i glup”.

Ostavi komentar koristeći Facebook