Cestitka_Uskrs

Stožer objavio; Imamo 19 novooboljelih, nisu pobrojani svi iz Zadra

Nacionalni stožer objavio je novo priopćenje o stanju s koronavirusom u Hrvatskoj.

“Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je 19, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2336.

Jedna novooboljela osoba je iz Bjelovarsko-bilogorske županije, jedna iz Šibensko-kninske županije, jedna iz Dubrovačko-neretvanske županije, jedna iz Međimurske županije, jedna iz Koprivničko-križevačke županije, 9 novooboljelih osoba je iz Grada Zagreba, 3 novooboljele osobe su iz Osječko-baranjske županije, a 2 novooboljele osobe su iz Zadarske županije.

Do sada je testirano 72746 osoba, od toga 268 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju je 9 osoba. Na respiratoru nema (0) pacijenata. Ukupan broj ozdravljenih je 2142. Od toga ih je 834 otpušteno iz bolnice, a kod kuće je ozdravilo 1314 osoba. Ukupan broj preminulih je 107.”

Prema jutros objavljenim informacijama dijela lokalnih stožera, osam je novozaraženih u Zagrebu, četvero u Zadru, troje u Osječko-baranjskoj, po jedan u Dubrovačko-neretvanskoj, Međimurskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji. To je 18 novooboljelih dosad.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...