STRAŠNO Dimitrov pozitivan na koronavirus, otakazano finale na Višnjiku, bio je i u kontaktu s djecom na Forumu!

Otakazano je večerašnje finale Đokovićevog Adria Toura koji je u petak započeo na Višnjiku. I to zbog strašne vijesti – Gregori Dimitrov, jedan od sudionika kupa, pozitivan je na koronavirus!

To je saznao nakon što se iz Zadra, u kojem je sudjelovao na Adria Touru, vratio u Monte Carlo.

Potvrđeno je to i na večeras održanoj tiskovnoj konferenciji, neposredno prije početka dvoboja između Škovića i Rubljova.

Pozdrav svima! Moram obavijestiti obožavatelje i prijatelje da sam pozitivan na COVID-19! Želim biti siguran da svi oni koji su bili u kontaktu sa mnom posljednjih dana da se testiraju”, poručio je Bugarin. Hvala svima na potpori, zaključio je u objavi iz Monte Carla.

Broj kontakata s kojima je posljednjih dana bio u kontaktu uistinu je velik. Igrao je s Bornom Ćorićem, ali i košarku s Novakom Đokovićem i te svim ostalim sudionicima.

Zajedno su održali i Kid’s Day gdje su na Forumu s njima zaigrali tenis. Pitanje je samo koliko je zadarske djece bilo u tom trenutku s njim u kontaktu.

Zbog cijele situacije organizatori Adria Toursa otkazali su večerašnje finale u kojem su trebali igrati Novak Đoković i Andrej Rubljov, a najavili su i da će testirati sve sudionike turnira.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...