Subašić otvorio dušu: “Sramim se, neki niti ne znaju koliko sam godina proveo u ovom klubu…”

Danijel Subašić (35) definitivno je ostavio dubok trag u AS Monacu, svima je jasno kako je tijekom svih ovih godina bilo lijepih i ružnih trenutaka, no bivšeg je ‘vatrenog’ jedna činjenica posebno zasmetala, prenosi Tportal.

Popularni je Suba ‘otvorio dušu’ za francuske medije, teško mu je jer odlazi nakon toliko godina, ali moglo se to barem odigrati u stilu. Monaco mu takvo nešto duguje…

‘Svakih šest mjeseci stvari se mijenjaju, sportski direktori, igrači… Došli su ljudi koji i ne znaju koliko sam godina nosio dres Monaca. Tako je bilo. Bili smo na vrhu i donijeli smo dosta klubu, kako sportski tako i u transferima. Neki to zaboravljaju’, rekao je pomalo razočarani Danijel Subašić u razgovoru za Nice-Matin te nastavio:

‘To mi ne oduzima ljubav prema klubu. Sram me što su pustili Germaina u Marseille ili Nabila Dirara kada nisu tražili ništa previše.’

Za kraj je golman koji je u osam godina sakupio 292 utakmice za Monaco poslao jasnu poruku čelnicima kluba.

‘Igrači su osjetljivi na projekt. Mora se osjetiti smjer u kojem sve ide. Potrebno je imati odgovarajući kadar, igrače u svlačionici, nadam se da će klub to uzeti u obzir”, zaključio je hrvatski golman.

Još nije poznato gdje će Subašić nastaviti karijeru, a francuski mediji nagađaju kako se radi o saudijskom klubu Al-Nassr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...