Trajno se zabranjuje Bleiburg? Lukić: “Ljevica desnicu preskače kao majmunčiće. Porazno!”

Ministarstvo unutarnjih poslova iz Beča najkasnije do 25. srpnja mora se očitovati po pitanju zabrane komemoraciju na Bleiburgu.

Prođe li inicijativa dijela tamošnjih zastupnika, koje predvodi Olge Voglauer iz stranke Zelenih koja je koalicijski partner vladajuće Narodne stranke Sebastiana Kurza, skupno odavanje počasti žrtvama na Bleiburškom polju postaje stvar prošlosti.

Mate Lukić, predsjednik Gradskog odbora NHR-a, austrijskog kancelara naziva slabićem, a politiku Zorana Milanovića smatra direktno zaslužnom za ovakav razvoj događaja.

Sebastian Kurz je politički slabić kojega politički kamatari Austrijska ljevica predvođena Olgom Voglauer iz Zelenih. Poticaj su sigurno i ponašanje Zorana Milanovića zadnjih mjeseci. Ako se to dogodi to je katastrofa za sve žrtve i našu povijest, kazuje Lukić uz zaključak kako desnica u Europi očigledno previše popušta.

Tamo je stradalo više stotina tisuća hrvatskih civila, velikim brojem žene, djeca i intelektualci koji su tražili spas od zapada te oko 200 tisuća vojnika koji su položili oružje. Masakr Hrvata započinje tamo i rasteže se cijelim putem kroz Sloveniju, i ostale zemlje bivše države. Očigledno je da se Austrijska vlast ne može nositi s pritiskom njihove ljevice udružene s našom. To se ne smije dogoditi i Hrvatska to mora spriječiti na svaki mogući način. Još je gora činjenica da su za to glasali svi zastupnici osim antimigrantske Slobodarske stranke. Dok kvazi vođe desnice u RH i Europi likuju kako desnica svugdje jača iz dana u dan je vidljivo da ih lijeve opcije preskaču kao male majmunčiće. Jednom riječju porazno, zaključuje Lukić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...