Tužne vijesti; Malenoj Eni dijagnosticiran je tumor na mozgu, obitelj treba našu pomoć

Prije samo nekoliko tjedana Zadrani su se udružili kako bi Ena Škoda, hrabra djevojčica iz Povljane koja se od rođenja bori s rijetkom genetskom bolesti neurofibromatoza tipa 1- NF1, 8. srpnja otputovala u Beč na operaciju. Njezine kosti, kada puknu, jako teško zacjeljuje, pa su joj u Hrvatskoj liječnici preporučili amputaciju, što je obitelj u dogovoru s inozemnim stručnjacima pokušala izbjeći.

Nažalost, danas stižu tužne vijesti. Eni je dijagnosticiran tumor na mozgu i njezina je operacija upitna, no ova hrabra i financijski izmučena obitelj, sada više nego ikada treba našu pomoć.

– Jako nam teško pada javiti vam tužne vijesti. Nakon preventivnog privatnog pregleda, magnetskom rezonancom, utvrđeno je u Klaićevoj bolnici u Zagrebu da Ena ima tumor na mozgu. Jedan od najgorih mogućih scenarija koji si roditelji mogu zamisliti nas je ponovno zadesio. Kako bi se otkrili o kakvom je tumoru riječ doktori nas šalju na dodatne pretrage. Samim time se Enina operacija u Beču 8. srpnja dovodi u pitanje, što može imati direktne posljedice za ispravan rast kosti. Molimo sve drage prijatelje koji ste u mogućnosti da nam pomognete iznijeti velike troškove, koje bez vas ne možemo pokriti. Troškovi se odnose na potrebne privatne kontrole, putne troškove i nabavu nove ortoze, javljaju iz obitelji.

Pomoći možete na račun Enine majke:

Ivana Škoda
HPB banke IBAN:HR8223900013211653263
Donacija za Enu Škoda

A donacije iz inozemstva devizni račun
Enine majke
HPB banka:
IBAN: HR8223900013211653263
SWIFT/BIC: HPBZHR2X
Donacija za Enu Škoda

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...